2024. május 4. - Mónika, Flórián

Elfogták a 16 éves rablót

Elfogták azt a fiatalt, aki szerdán fegyverrel fenyegetőzött Miskolcon, így félemlített meg egy nőt, majd kirabolta az asszony lakását.
2009. július 22. szerda 17:37 - HírExtra
A sértett elmondta, hogy a szobájában aludt, amikor zajt hallott, a kutyája is ugatni kezdett. A nő felkelt, átment a szemközti szobába, bezárta az ottani ablakot, s amikor visszaért a hálószobába, egy idegen férfival találta szemben magát - ismertette a részleteket Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A nő ijedtében kiabálni kezdett, a férfi azonban fegyvert fogott rá, majd a fellelt ékszerekkel kiugrott az első emeleti lakás ablakából.

A személyleírás alapján a rendőrök egy 16 éves fiatalra figyeltek fel, majd a fiút elfogták, miként szintén 16 éves társát is. A rendőrség fegyveresen elkövetett rablás miatt őrizetbe vette őket és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - tette hozzá Dobi Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását