2024. május 14. - Bonifác

Kis híján világrekord magyar edzővel

A kanadai Annamay Pierse - a magyar Nagy József tanítványa - kis híján megdöntötte az amerikai Rebecca Soni világcsúcsát (2:20.22 p) 200 m mellen hazája világbajnoki válogatóján, mégis elégedetlen a 2:20.71-es időeredménnyel - adta hírül szombaton a www.uszovilag.hu szakportál.
2009. július 11. szombat 20:56 - HírExtra
A verseny után Pierse nem tagadta, hogy világrekordot akart dönteni, és azon bosszankodott, hogy most - a világbajnokságig - újabb három hetet kell várnia arra, hogy ő lehessen az első nő, aki 2:20-on belülre képes kerülni.

Ehhez a vetélytársaknak, elsősorban is a magyar felmenőkkel rendelkező, és a hétvégén ugyanebben a számban válogatózó Soninak - tulajdonképpen Szőnyi Rebeccának - is lesz egy-két szava, de nagy az esélye annak, hogy Nagy József kanadai tanítványa lesz a világbajnok Rómában, az úszók július 26-án kezdődő csúcstalálkozóján. Mindenesetre jelenleg vezeti az idei világranglistát, és ő minden idők harmadik legjobbja Soni és az ausztrál Leisel Jones mögött.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását