2024. május 29. - Magdolna

Javulhat a közlekedés színvonala?

Páva Zsolt, Pécs polgármestere és Márton György, a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (DDRFÜ) ügyvezető igazgatója aláírták azt a támogatási szerződést, melynek köszönhetően elkészülhet Pécs és vonzáskörzetének hosszú távra szóló közösségi közlekedésfejlesztési terve.
2009. július 11. szombat 07:45 - HírExtra
A Dél-Dunántúli Regionális Operatív Program (DDOP) keretében elnyert közel 67 millió forint lehetővé teszi, hogy szakmai egyeztetéseket követően elkészüljön öt infrastruktúrafejlesztési projekt megvalósíthatósági tanulmánya. Mindebben közreműködik majd a Pécsi Közlekedési (PK) Zrt., a Pannon Volán Zrt. és a MÁV Zrt. is - közölte Nácsa János.

Az így elkészült dokumentumokkal a közeljövőben megjelenő, a közösségi közlekedésfejlesztés infrastrukturális beruházásait támogató pályázaton kíván részt venni a baranyai megyeszékhely. Ezek sikeres megvalósításával pedig javul Pécs és vonzáskörzete közösségi közlekedésének színvonala - mondta a sajtóreferens.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását