2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A sztár ötvenen túl is vadul szexel

Janice Dickinson nem a prűdségéről ismert. Az első szupermodell számtalanszor villantotta már ki fehérneműjét a fotósoknak, de úgy tűnik ez már nem teszi boldoggá. Pár hete mellét mutatta meg, most pedig vadul szexelt barátjával.
2009. július 9. csütörtök 07:30 - HírExtra
Janice Dickinson-ra nem hat az idő vasfoga. Az 54 évesen még mindig kitűnő formában lévő- köszönhető a számtalan plasztikai műtétnek- szupermodell, amikor csak kedve van ráveti magát a barátjára. A köztudottan a fiatal pasikra bukó szépség malibuli házának az udvarán, vadul szexelt 32 éves kedvesével, nem félve attól, hogy bárki is megláthatja őket.

Dickinson nem akarja belátni, hogy eljárt felette az idő, hiszen egy nagymama korú hölgynek kicsit diszkrétebben kellene viselkednie. A fekete szépségtől már megszokhatták rajongói, hogy szereti magát mutogatni, mert a számtalan bugyi és melltartó villantás mellett legutóbb a mellét is közkincsé tette.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását