2024. május 2. - Zsigmond

Indul a margitszigeti pólómaraton

A magyar, a szerb, a német és az ausztrál férfi vízilabda válogatott részvételével péntektől vasárnapig rendezik meg a Margitszigeten 14. Unicum Kupát.
2009. július 6. hétfő 14:00 - HírExtra
A torna sajtótájékoztatóján Kemény Dénes szövetségi kapitány elmondta: a keret tagjai kicsit később kezdték el a felkészülést, mint a többi európai ország pólósai, ezért kirobbanó formát és közönségszórakoztató játékot még nem ígér játékosaitól. Az olimpiai bajnok magyar csapat ennek ellenére minden mérkőzésen a győzelemért száll majd vízbe.

A kapitány hangsúlyozta: a római világbajnokságon kell majd csúcsformában lenni, s az Unicum Kupa után még lesz egy hetük a forma kiélesítésére. Jelenleg 16 fős kerettel dolgozik, s a héten, vagy legkésőbb a jövő hét elején jelöli ki a Rómába utazó 13 pólóst.
A magyar válogatott pénteken 19:30-tól az ausztrálokkal, szombaton 19:30-tól a szerbekkel, vasárnap 11:30-tól a németekkel mérkőzik a margitszigeti Hajós Alfréd Uszodában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását