2024. május 14. - Bonifác

Aláírt a skót edző az UTE-hoz

Kedden késő este létrejött a megállapodás a felek között, így immár hivatalos: a 2009/2010-es szezonban William McStay lesz az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetőedzője - erről a lila-fehér klub honlapja számolt be szerdán.
2009. július 1. szerda 10:16 - HírExtra
A 47 éves skót tréner a Celtic Glasgow-tól érkezik, ahol 15 évig dolgozott és az utóbbi esztendőkben komoly sikereket érte el az utánpótlással.

"A szándékaim szerint továbbra is tartom a kapcsolatot a Celtic-kel. Ez egy nagy váltás lesz számomra, amely jelentős lépés a karrieremben. Az Újpest FC-vel kötött megállapodásom egyben kihívás is számomra" – idézte a honlap McStayt.

Joe Böröcz, az elmúlt idényben ezüstérmes Újpest labdarúgócsapatának nemzetközi ügyekért felelős ügyvezető igazgatója azt mondta: "Nagyon bizakodóan vagyunk Willie McStay személyét illetően, és reméljük, munkájával nagyon pozitív hatással lesz az Újpest FC csapatára és a magyar futballra".

A szakmai stáb tagja még Aczél Zoltán, Joe McBride és Pálinkás András (kapusedző).

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását