2024. május 14. - Bonifác

A Real megfontolja az ajánlatot

A Real Madrid 20-25 millió eurós ajánlattétel esetén kész megfontolni, hogy átengedje Mahamadou Diarrát a Juventusnak - írta csütörtökön az Il Corriere dello Sport.
2009. június 18. csütörtök 12:21 - HírExtra
Az olasz lap értesülése szerint a mali illetőségű középpályás esetleges klubcseréjéről szerdán tárgyalt az olasz futballklub sportigazgatója, Alessio Secco madridi kollégájával, Jorge Valdanóval, aki állítólag egy másik itáliai együttes, a Juve mögött a most zárult bajnokságban harmadikként végzett AC Milan vezetőinek Diarra iránti érdeklődéséről is beszélt.

Az afrikai játékos 2006 óta szolgál a spanyol királyi gárdánál, bár az utóbbi bajnoki idényt gyakorlatilag teljesen kihagyta alaposan elhúzódó sérülése miatt. Az újság úgy tudja, a mali focista neve a milánóiaknál azért merült fel, mert középpályán erősíteni akarnak, ha - a brazil játékmester Kaká után, aki már a Real Madrid futballistája - netán távozik Andrea Pirlo is, aki annál a londoni FC Chelsea-nél folytathatja pályafutását, ahová az AC Milan eddigi vezetőedzője, Carlo Ancelotti átszerződött.

Diarra menedzsere ugyanakkor mit sem tud arról, hogy védence a Juventushoz kerülne. Frederic Guerra az olasz lapnak azt mondta, vele senki sem beszélt a labdarúgó átigazolása ügyében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását