2024. május 29. - Magdolna

Mesterházy: Hazudik a Fidesz

Rendkívüli házbizottsági ülést hívtak össze az MSZP kérésére hétfőn, miután a Fidesz-KDNP az eredménytelen főbíróválasztás elleni tiltakozásul kivonult az ülésteremből, miután bejelentette: nem vesz részt a határozathozatalokban.
2009. június 15. hétfő 18:34 - HírExtra
Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője a fideszes és KDNP-s képviselők kivonulása után azt mondta: szégyen, amit a Fidesz-frakció tesz, "ekkora hazugságot régen nem látott a Ház".

Szerinte megdöbbentő, amit a fideszes képviselők tesznek, ezért azt kezdeményezte, hogy azonnal hívják össze a házbizottság rendkívüli ülését, és ha a Fidesz-frakció ennyire fel van háborodva, akkor adjon lehetőséget arra, hogy nyílt - gombnyomásos - szavazással döntsenek a főbírójelöltről.

Hozzátette: az MSZP nem véletlenül kezdeményezte ezt hétfőn, éppen azért kérték, hogy kiderüljön, ki hazudik ebben a Házban. "Ezzel a kivonulással számunkra egyértelművé vált, hogy a Fidesz" - tette hozzá. Az elnöklő Mandur László bejelentette, hogy összehívja a házbizottság rendkívüli ülését, és szünetet rendelt el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

jenő
2009. június 15. 19:30
JA ajjadalom fidesz banda 2002 óta minden lehetséges eszközzel keresztbe tesz az mszp-nek, csak azért mert büdös viktor 2.szer is bukott a választásokon.dakotáék fogjanak ismét össze a torgyánnal , és szidhatják azt aki az ország mezőgazdaságát-élelmiszeriparát ezáltal acsóri városi embereket tönkretette
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását