2024. június 16. - Jusztin

Detektorokkal keresik a lezuhant gépet

Az amerikai haditengerészet két nagyteljesítményű detektort küld azokra a francia hajókra, amelyek keresik az Atlanti-óceánba zuhant Air-France-gép feketedobozát, illetve a gép roncsait, utasait.
2009. június 7. vasárnap 09:18 - HírExtra
A 6100 méteres hatótávolságú detektorokat hétfőn szállítják Brazíliából a hajókra, amerikai kezelőszemélyzettel együtt - tette hozzá az illető, aki neve elhallgatását kérte, mert a bejelentés egyelőre nem hivatalos. A brazil hadsereg a gép újabb roncsait, szárnydarabokat és üléseket talált meg az óceánban. Minden megtalált holttestet és roncsdarabot Recife városba szállítanak.

A megtalált személyes tárgyakat kizárólag az áldozatok hozzátartozóinak adják át - tette hozzá.

Korábban a brazil légierő szóvivője bejelentette, hogy két férfi holttestét már megtalálták, illetve rábukkantak tárgyakra is. Kizártnak nevezte, hogy öt nappal a szerencsétlenség után még túlélőkre bukkanhatnak.

A pünkösdhétfőn lezuhant A-330/200-as légibuszon 32 országból 216 utas - köztük négy magyarországi és egy szlovákiai magyar - valamint 12 főnyi személyzet utazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását