2024. május 9. - Gergely

A Fidesz kész a vitára

A Fidesz szeretné, ha megvalósulna az EP-listavezetők vitája, jelenleg is folynak az egyeztetések - közölte Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke az MTI érdeklődésére szerdán.
2009. június 3. szerda 20:06 - HírExtra
Bokros Lajos, az MDF listavezetője korábban bejelentette: pénteken 12 órakor, a Magyar Televízió új székházában rendezik meg a listavezetők általa kezdeményezett vitáját, és reményét fejezte ki, hogy azon minden listavezető ott lesz.

"Folynak az egyeztetések, a Fidesz szeretné, ha összejönne" - fogalmazott Havasi Bertalan.
Dávid Ibolya, az MDF elnöke múlt pénteken azt közölte, hogy Bokros Lajos, a párt listavezetője szerdán egy budapesti rendezvényközpontban várja az EP-választáson induló pártok képviselőit, ahol a média nyilvánossága előtt, független moderátor segítségével ütköztethetik elképzeléseiket. A vita szerdán nem valósult meg.

Az MDF listavezetője még május 11-én hívta szakmai vitára az EP-választáson induló pártok listavezetőit, hogy a választópolgárok megismerkedhessenek "a valódi programokkal".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását