2024. május 5. - Györgyi

Az angolok szerint csaltak a BL-elődöntőben

"Kicsalva" - adta közre címlapján a Daily Mail, miután a Chelsea szerdán elbúcsúzott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A Barcelona a rendes játékidő hosszabbításában Andres Iniesta találatával egyenlített Londonban, s így idegenben lőtt góllal jutott a fináléba.
2009. május 7. csütörtök 16:01 - HírExtra
A lap kiemeli, hogy több büntető gyanús esetből egyet sem adott meg a norvég játékvezető a Chelsea-nek, főleg Gerard Pique "egyértelmű" kezezését emlegeti fel. Az újság ugyanakkor megjegyzi, hogy a Kékek játékosai helytelenül viselkedtek a találkozó végén, s ez nyilvánvalóan jogos eltiltást von majd maga után.

"A tökéletes Iniesta csapása fájdalmasabb volt, mint az UEFA büntetése lesz" - írja a The Guardian, amely szintén természetszerűnek nevezi, hogy a túl hevesen reklamáló londoni játékosokat el fogja tiltani az európai szövetség (UEFA).

"Határtalan harag volt a Chelsea válasza a vereségre - Drogba előadásában" - olvasható még a cikkben, amely egyúttal leszögezi, az elefántcsontparti támadó joggal vívta ki a kontinens megvetését, továbbá az UEFA várható eltiltását.

A Daily Telegraph értesülései szerint a bírót titokban kellett kimenekítenie a brit rendőrségnek az országból, miután a találkozót követően halálos fenyegetéseket kapott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását