2024. május 3. - Tímea, Irma

SMS-ben is vehetünk jegyet az állatkertbe

A Pannon és a T-Mobile előfizetői sms-ben is vásárolhatnak jegyet május 6-tól a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A szolgáltatással megspórolható a sorban állás, ami különösen fontos időtakarékossági és kényelmi szempont a nyári csúcsidőszakban.
2009. május 6. szerda 18:33 - HírExtra
A jegyvásárláshoz a 8-100-966 telefonszámra kell elküldeni a megvásárolni kívánt jegyek típusát és számát. Az F a felnőtt, a D a diák, a Gy a gyermek, a NY a nyugdíjas, a Cs a családi, a K a kiegészítő gyerekjegyet jelöli. A betű mögé kell írni a megvásárolni kívánt jegyek számát - tájékoztatta az MTI-t a Pannon sajtó- és információs igazgatósága.

Az sms elküldését követően a mobilszolgáltató néhány másodpercen belül a vásárlás jóváhagyását kérő sms-t küld a felhasználó telefonjára, amelyet egy, a 8-100-000-ás számra elküldött Igen vagy OK szót tartalmazó sms-sel lehet megerősíteni.

A szolgáltatás számlás vagy kártyás előfizetők számára egyaránt igénybe vehető hitelkeretük vagy univerzális egyenlegük terhére. Az sms-jegy megvásárlása esetén az előfizetőknek az elküldött sms-ek tarifacsomagjuk szerinti díját, illetve a belépőjegy árát kell megfizetni, egyéb tranzakciós költség nem kerül felszámításra.

Az állatkerti látogatáshoz el kell vinni azt a mobilkészüléket, amelyen az ügyfél lebonyolította a vételt, hogy bemutathassa a visszaigazoló sms-t.

A jegyvásárlás új módjához a harmadik legnagyobb magyarországi mobilszolgáltató,a Vodafone is hamarosan csatlakozik - tudta meg az MTI munkatársa az állatkert illetékesétől.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását