2024. május 2. - Zsigmond

Áder: A bajok 2002-ben kezdődtek

Az elmúlt hét év gazdasági adatai egyértelműen bizonyítják, hogy Magyarország bajai nem 2008-ban, nem a gazdasági világválsággal, hanem a 2002-es kormányváltással kezdődtek - mondta Áder János (Fidesz) szerdán Kaposváron.
2009. május 6. szerda 22:11 - HírExtra
Az a versenyelőnyünk, ami 2002-ben megvolt, elveszett - jelentette ki Fidesz európai parlamenti (EP) választási listájának negyedik helyén álló politikus a sajtótájékoztatón.

Úgy vélekedett: ahhoz, hogy visszakapaszkodjuk az élbolyba, "kőkemény" munkára lesz szükség, ám erre megítélése szerint "már csak egy következő polgári kormány lesz képes".

Az Országgyűlés alelnöke szerint az európai uniós csatlakozás ötödik évfordulóján és a közelgő európai parlamenti választás előtt fontos számot vetni azzal, hogy Magyarország jól használta-e ki az uniós csatlakozás adta lehetőségeket. A statisztikai adatok szerint nem - mondta a politikus, példákat sorolva arra, hogy Magyarország 2002 óta folyamatosan vesztett korábbi kedvező pozíciójából.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását