2024. május 4. - Mónika, Flórián

Féláron ihatjuk a legjobb magyar borokat

Kedd délig lehet csatlakozni a Magyar Bormarketing Kht. által először meghirdetett április 29-i Borszerda akcióhoz.
2009. április 27. hétfő 14:44 - HírExtra
A program honlapja szerint eddig 421 vendéglátó hely vállalta a kiírás teljesítését, azaz azt, hogy a szokásos (előző héten használt) borlapján szereplő minden magyar bort és pezsgőt fél áron kínál a vendégeinek.

A Torkos Csütörtök nagy sikerén felbuzdulva határozta el a magyar borok marketingjével foglalkozó Kht., hogy árkedvezménnyel népszerűsíti a hazai borok fogyasztását a vendéglátó helyeken. Ezért indították el a kedvezményes kóstolást "a jóra szomjazóknak" - ahogyan szlogenjük fogalmaz.

Az akcióhoz mindazok az éttermek és más vendéglátó helyek csatlakozhattak-csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy április 29-én, szerdán egész nap 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a borokat és a pezsgőket, valamint minden megrendelt főétel mellé egy pohárral grátisz biztosítanak a ház borából. Ha az étteremnek nincs saját bora, akkor egy vörös és egy fehér fajtát "nevezhet ki" arra a napra a ház borának.

A programba - jó üzleti érzékkel - taxistársaságok és pótsofőr-szolgálatok is beszálltak. Az esemény kiemelt partnerei a fővárosban a Taxi 2000 és az Elite Sofőrszolgálat. Vállalták, hogy április 29-én, Borszerdán a részt vevő éttermekbe, illetve onnan haza fél áron szállítják utasaikat. Ezt egy, a Borszerda honlapjáról kinyomtatott bon segítségével tehetik meg a borkedvelők.

Vidéki cégek is csatlakoztak a programhoz. Az eddigi megállapodások szerint Siófokon az Inter-taxi, Nagykanizsán pedig a Taxi 69 szállítja kedvezménnyel a koccintgatáson már túljutott utasokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását