2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Terebélyesedik a Cozma-ügy

Már öt embert gyanúsítanak a Cozma-gyilkosságban: egy budapesti nő és egy férfi került a listára.
2009. április 6. hétfő 10:49 - HírExtra
Marian Cozmát ismeretlen tettesek gyilkolták meg Veszprém központjában, a Patrióta bárban február 9-én hajnalban. A román válogatott kézilabdázó társaival éppen Ivancsik Gergő gyermekének születését ünnepelték. Eddig tisztázatlan okok miatt egy többfős banda támadt rájuk, majd a szóváltásból dulakodás, verekedés, végül gyilkosság lett.

Cozmát szíven szúrták, aki néhány perc alatt a helyszínen meghalt. Zarko Sesum és Ivan pesic, aki Cozma segítségére siettek, súlyos sérüléssekkel kerültek kórházba. A rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozni az ügyben. Ennek ellenére a két fő gyanúsítottnak sikerült elhagynia az országot, így az osztrák rendőrök fogták el őket.

A nyomozás közben további három személyt vettek még őrizetbe gyilkosság vádjával. Jelenleg így R. Sándor, N. Győző, Sz. Iván, P. Gábor, és B. Csaba van előzetes letartóztatásban, társtettesként elkövetett emberölés, súlyos testi sértés, továbbá csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt.

Most elfogott két személy közül a nő szabadlábon védekezhet, a férfit harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték. Őket a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság azzal vádolja, segítettek R. Sándornak és N. Győzőnek a szökésben.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását