2024. május 5. - Györgyi

Megkezdődött az SZDSZ ülése

Megkezdődött az SZDSZ ügyvivői testületének ülése pénteken 12.00 óra után Budapesten, ahol Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt intézkedéscsomagjáról tárgyalnak a liberális politikusok.
2009. április 3. péntek 13:25 - HírExtra
A Bajnai-csomag támogatásáról az SZDSZ vasárnap ülésező országos tanácsa hoz döntést.
A szabad demokraták Gizella utcai székházába érkező Fodor Gábor pártelnök arra a kérdésre, hogy megteremthető-e az egységes vélemény az SZDSZ-en belül, úgy válaszolt: "biztos vagyok benne".

Az ügyvivők közül Béki Gabriella arra a kérdésre, hogy megváltoztatja-e korábbi álláspontját, úgy kérdezett vissza: "lenne rá okom?". Ugyanerre a kérdésre Gulyás József úgy reagált, hogy "nem készül" álláspontjának felülvizsgálatára.

Az SZDSZ ügyvivői testületének és parlamenti frakciójának múlt vasárnapról hétfőre virradó közös megbeszélésén Béki Gabriella és Gulyás József is nemmel szavaztak Bajnai Gordon támogatására.

Fodor Gábor hétfő hajnali tájékoztatása szerint az SZDSZ ügyvivői testülete 7:5, a párt frakciója pedig 13:4 arányban hozta meg a Bajnai Gordon programját és személyét támogató döntést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását