2024. május 14. - Bonifác

A válogatott első meccsei Ocskay nélkül

Hat nap alatt négy komoly mérkőzést játszik az április 24-én kezdődő világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott, amelynek a riválisokon túl még ifj. Ocskay Gábor elvesztésének terhével is meg kell küzdenie.
2009. március 31. kedd 14:54 - HírExtra
A hetven év után a világ élmezőnyében szereplő együttes csütörtökön a Papp László Arénában, majd pénteken Miskolcon a finnekkel, hétfőn és kedden Káposztásmegyeren pedig a norvégokkal találkozik.

A finneknél - akik az utolsó három vb-n mindig dobogóra állhattak - ezúttal kizárólag az Európában játszók lépnek pályára, és Petteri Nummelin személyében lesz világbajnok (1995) is a szereplők között. Rajta kívül még egy volt NHL-es, ugyanis Hannes Hyvönen is helyet kapott Jukka Jalonen szövetségi kapitány együttesében. A norvégok szintén remek erőt képviselnek. Februárban kiharcolták az olimpiai szereplést, és stabil tagjai a világ élvonalának, tavaly nyolcadikok lettek a kanadai vb-n.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását