2024. június 1. - Tünde

Drogültetvény a családi ház pincéjében

Marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök egy családi ház alagsorában Isaszegen, az ültetvény gondozója és a ház tulajdonosa ellen eljárás indult.
2009. március 26. csütörtök 15:24 - HírExtra
A péceli rendőrök a közelmúltban egy lakossági jelzés alapján kezdtek figyelni egy félig kész családi házat a Pest megyei Isaszeg külterületén, az úgynevezett Öreghegyen. A ház ugyanis láthatóan lakatlan volt, ennek ellenére egy közelben lakó férfi napi rendszerességgel jelent meg a háznál, majd miután bement annak alagsorába, csak hosszabb idő után távozott onnan.

Az egyenruhások több nap figyelés után kérdőre vonták a fiatalembert, hogy mit csinál a lakatlan, más tulajdonában lévő ingatlanban, amire az illető még azt is tagadni próbálta, hogy a házban járt volna. Miután a zsebeiből előkerült a ház kulcsa, beismerte lebukását, és önként átadta a ház garázskapujának távirányítóját.

A garázsban a nyomozók egy fal elé állított szekrény elhúzása után egy fekete fóliával letakart átjárót találtak, ami egy 6 x 6 méteres, ablak nélküli helyiségbe vezetett. A hőszigetelt falú helyiségben 12 db cserepes, fél méteres magasságú, infralámpákkal megvilágított indiai kendert találtak, majd egy zsákból további 9 tő 70 cm-es növény került elő.

A helyiségben a rendőrök ventillátorokat, időkapcsolós világítóberendezéseket, valamint műtrágyát is lefoglaltak, a fiatalembert pedig őrizetbe vették. Kihallgatásakor a gyanúsított azt is elmondta, hogy a bűncselekményben társa volt a ház tulajdonosa, az 52 éves férfi ellen ezért elfogatóparancsot adtak ki, ami alapján e hét kedden el is fogták. A középkorú férfi gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását