2024. június 1. - Tünde

Rövidebb az MSZP- kongresszus

A kialakult helyzetben a tervezett kettő helyett csak egy napig tart majd az MSZP kongresszusa - közölte Lamperth Mónika, a pártelnök kabinetfőnöke a szocialisták kongresszusán szombaton.
2009. március 21. szombat 15:22 - HírExtra
A kongresszus ügyrendi bizottságának elnöke elmondta: a tisztújítás lezajlik, de lekerül a napirendről az alapérték- illetve a dokumentumszerkesztő bizottság javaslata, és ezek helyett a miniszterelnök bejelentése nyomán kialakult helyzetről beszélnek majd a zárt ülésen.

Hozzátette: szavaz a kongresszus a párt európai parlamenti listájáról, az alapszabály-módosítási javaslatról, a pártelnök, a választmányi elnök, a pénztárnok, valamint pénzügyi ellenőrző bizottság, illetve az etikai testület beszámolójáról.
Lamperth Mónika közölte, a tervek szerint április 5-én vasárnap lesz a rendkívüli kongresszus, amelyen a küldöttek az új miniszterelnök-jelöltről döntenek majd.

Szintén kérdésre válaszolva hangsúlyozta: a tisztújítás keretében a pártelnöki posztról is szavaznak, amelyre az egyetlen jelölt Gyurcsány Ferenc.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását