2024. május 14. - Bonifác

Bokros miatt szomorú az MDF megyei elnöke

Csalódott az országos választmány EP-listáról hozott döntése miatt a Magyar Demokrata Fórum (MDF) Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke, de nem számít emiatt a pártból való kilépésekre.
2009. március 8. vasárnap 17:33 - HírExtra
Petronyák László az MTI-nek vasárnap azt mondta: "mélységes csalódottságot" érez az országos választmány EP-listáról hozott döntése miatt, de a minimális többségi akaratot tudomásul veszi, és reméli, hogy megyebeli párttársai is hasonlóképpen gondolkodnak.

Hozzátette: az országos választmány ülésen az első között kért szót, és felszólalásában világosan jelezte, hogy a Szolnok megyei tagság nem ért egyet az elnökség javaslatával, azaz Bokros Lajos és Habsburg György jelölésével.

Mint kifejtette: személy szerint egyik jelölt ellen sincs kifogásuk, de Bokros Lajos jelölése neoliberális politikai beállítottsága, míg Habsburg Györgyé családja történelmi múltja miatt a "pártvezetés részéről tévedés volt."

Petronyák László a megszületett EP-lista kapcsán a megyében nem számít a pártból való kilépésekre. Mint mondta, látva az utóbbi hónapokban a pártbeli történéseket, az elégedetlenek ezt már korábban is megtehették volna.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

PAPO
2009. március 8. 18:54
Nagy valószínűséggel az mdf-nek itt a vége. A kisgazdapárt sorsára fog jutni. E rendszeváltó párt jobb sorsot érdemelne, minthogy egy nő lenullázza.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását