2024. május 14. - Bonifác

Cozmát megütötte, mást meg fejbe rúgott

Németh Győző kezdte a verekedést Marian Cozmával a veszprémi Patrióta bárban február 15-én. A gyanúsított vallomásában elismerte: ő ütötte meg először a román kézilabdást.
2009. február 25. szerda 13:59 - HírExtra
A veszprémi tragédia nyomozása gőzerőkkel folyik. Nap, mint nap jönnek az újabb hírek, az újabb részletekkel. A legfrissebb információk szerint Németh Győző volt az, aki a verekedést elkezdte a Patrióta bárban.

A gyilkosság Ausztriában elfogott gyanúsítottja elismerte, ő ütötte meg először Cozmát. Ám ezután állítása szerint elesett és a dulakodásban csupán egy fejberúgás erejéig vett részt. Ügyvédje szerint mire felért az utcára Cozma már halott volt.

Adódik persze a kérdés, hogy pusztán egy fejberúgás miatt, miért kellett azonnal autóba vetnie magát és fénysebességgel elhagynia az országot?

Németh Győzőt társtettesként elkövetett emberöléssel, súlyos testi sértéssel gyanúsítják.

A Veszprémi Napló kedden azt is megírta, hogy a bárban szórakozó bírónő a gyilkosság másnapján jelentkezett a rendőrségen és tanúvallomást tett.
Forrás: Blikk/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását