2024. május 5. - Györgyi

Az ország többet vár

A miniszterelnök szerint az ország többet vár a rendőrségtől, mint korábban, de arra is készen áll, hogy többet adjon, mint korábban - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a rendőrség évértékelő és feladatszabó értekezletén csütörtökön Budapesten
2009. február 12. csütörtök 12:55 - Hírextra
A miniszterelnök azt mondta: Magyarországon most mindenkinek az az érdeke, hogy "a mainál erősebb, büszkébb, magabiztosabb, cselekvőképesebb, megbecsültebb rendőrsége legyen az országnak". Mint mondta, ha ehhez több rendőr kell, akkor több lesz, ha ehhez több pénz kell, akkor több lesz, ha ehhez el kell vennie máshonnan, akkor "el fogja venni a szükséges pénzt".

Gyurcsány Ferenc azt várja a rendőrségtől, hogy azokon a területeken legyenek rendőrök, ahol a legnagyobb a valószínűsége a bűncselekmények elkövetésének.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gyaloggos
2009. február 12. 14:54
Ne próbálja arra a rendőrségre hárítani a felelősséget, melyet éppen ő hozott működésképtelen helyzetbe!

Az ország azt várja, nem kicsit, nagyon, hogy az MSZP, az ENGEM SENKI NEM ÁLLÍTHAT MEG AKÁRKIJE, vörös pénzügyminisztere, a nemzet roppant hamis gordonkája, Jolly Jokere, stb... tűnjenek el végleg!

Ez az alapfeltétele annak, hogy a rendőrségnél normalizálódjon a helyzet, mind személyi, mind technikai viszonylatban!gyaloggos
PAPO
2009. február 12. 13:39
IGEN TÖBBET VÁRUNK , DE MASZOPOS MAGÁNHADSEREG LEGYEN A MI PÉNZÜNKÖN.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását