2024. május 13. - Szervác, Imola

Kigyulladt egy hulladékfeldolgozó csarnoka

Tűz ütött ki szerda késő este a győri ipartelepen a műanyag hulladékokat feldolgozó Bühl Hungaria üzemcsarnokában; személyi sérülés nem történt - tájékoztatta az MTI-t Hullámos László ezredes, a győri tűzoltóság parancsnoka.
2009. január 29. csütörtök 07:41 - Hírextra
Mint mondta, a mintegy 1500-2000 négyzetméteres csarnokban az ott tárolt műanyag kapott lángra. A tűz következtében a tetőszerkezet is beomlott.

A tűzoltók egy embert kimentettek az épületből.Ötös - kiemelt - fokozatú riasztást rendeltek el, a tűz oltására a Veszprém és a Komárom megyei tűzoltóságokat is riasztották.

A kiérkező egységek a tüzet éjfél tájban körülhatárolták, így nem vált a csarnok egész területe a lángok martalékává - mondta az ezredes, hozzátéve, hogy a kiemelt ötös fokozatú riasztást kettesre csökkentették, s a Veszprém és Komárom megyéből érkezett tűzoltók csütörtök reggel öt óra tájban elvonultak.

A korábbi tájékoztatás szerint a mintegy 1500-2000 négyzetméteres csarnokban az ott tárolt műanyag kapott lángra. A tűz következtében a tetőszerkezet is beomlott. A tűzoltók egy embert kimentettek az épületből.

A kárt 400 millió forintra becsülik.A tűz a lakosságot nem veszélyeztette, mert nincs lakónegyed a közelben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását