2024. május 9. - Gergely

Nem csügged a Volán

Mivel eldőlt, hogy nem juthat be a nyolccsapatos rájátszásba az Alba Volán az osztrák jégkorong-bajnokságban, a módosított célkitűzés most már a kilencedik, azaz az utolsó előtti hely kiharcolása a székesfehérvári együttes számára.
2009. január 28. szerda 09:45 - Hírextra
Id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató az MTI-nek elmondta: jól rajtolt ugyan a csapat, a hosszú szezon közben azonban jöttek a gondok - eltiltások, sérülések -, és következett egy nagy hullámvölgy.

"Mostanában megint jól megy, ám korábban annyi pontot vesztettünk, hogy a vége felé már nem volt esélyünk a playoff-ba jutni. Nem adjuk fel, szeretnénk, ha most nem mi, hanem az Olimpija Ljubljana lenne az utolsó. Az előző szezonban, amikor újoncok voltunk, mi lettünk a tízedikek, most eggyel előrébb akarunk lépni" - fogalmazott Ocskay.

Az 54 fordulós alapszakaszból még három kör van hátra, az első nyolc csapat már biztosította helyét a rájátszásban. Az Alba Volán jelenleg kilencedik 41 ponttal, jobb gólkülönbségével előzi meg a Ljubljanát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását