2024. május 2. - Zsigmond

Katy Perry újra fiúzhat

Travis McCoy dalt írt a szakításukról, aminek szövege Katy-re nézve cseppet sem hízelgő. Annyi biztos, hogy a szerelmesek decemberben még együtt teleltek az egyik mexikói luxusszállodában. Hogy mi történt azóta, az egyelőre nem világos, csupán a barátok t
2009. január 4. vasárnap 15:40 - Hírextra
December 31-én ugyanis Travis McCoy, Katy Perry (ex)szerelme blogbejegyzést írt, mégpedig nem is akármilyet. Egy új dalszöveget tett fel a weblapjára, ami történetesen a szakításról szól.

- Harcoltunk éjjel-nappal, ez nem oké így, boldogan emlékeztem a szép pillanatainkra, aztán egy vita ébresztett fel. Úgy viselkedsz, mint egy tízéves – olvashatóak a Katy-re nézve nem éppen hízelgő sorok a blogban.

A szakítás tényét a barátok is megerősítik, akik szerint a párnak nem volt könnyű meghozni a döntést, mégis megtették. Katy és pajtásai a szilvesztert is együtt töltötték, és a haverok szerint látszólag nem viselte meg őt a szakítás. – Jó hangulatban telt az este. Velünk volt végig, jól éreztük magunkat – kommentálta a hírt az egyik barát.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását