2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A két Szafin együtt

Dinara Szafina nagy lelkesedéssel várja, hogy bátyja, Marat Szafin oldalán pályára lépjen a szombaton kezdődő ausztráliai Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
2008. december 30. kedd 17:21 - Hírextra
"Egy álmom teljesül azzal, hogy vele játszhatok itt, Perthben - mondta a női világranglista jelenlegi harmadik helyezettje. - Ő az idősebb, párosban nyilván ő lesz a főnök a pályán."A korábbi férfi világelső Marat Szafin robbanékony természetéről is ismert, de nem sokkal marad el mögötte e tekintetben húga sem.

"Tavaly megpróbáltuk összeszámolni, melyikünk tört össze több ütőt" - folytatta Dinara, megemlítve még, hogy ő azért ezen a téren az utóbbi időben sokat változott, s sokat is tett az edzője segítségével.
Szafina beszélt a terveiről is, többek között arról, hogy szeretne még előrébb lépni a világranglistán, már csak azért is, mert ha egyszer az első helyre kerülne, sportágtörténeti premierként megvalósulna a családi duplázás.

Az év eleji Hopman Kupán az A csoportban az amerikaiak, az ausztrálok, a németek és a szlovákok, a B-ben pedig az oroszok, a franciák, az olaszok és a tajvaniak szerepelnek. A két csoportgyőztes játssza a döntőt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását