2024. május 14. - Bonifác

Gyermekeket lát vendégül a Táncsics Alapítvány

Körülbelül 9000 ezer gyermeket lát vendégül szombaton a Táncsics Alapítvány az úgynevezett Táncsics karácsonyon - mondta az MTI-nek Lamperth Mónika, az alapítvány kuratóriumának elnöke.
2008. december 20. szombat 15:22 - Hírextra
Elsősorban hátrányos helyzetű gyermekeket hívtak meg, illetve azokat, akik az iskolájukban vagy a településükön olyat tettek, amiért jutalomként kaphatták ezt az utat - mondta.

A gyerekek többségükben 10-14 év közöttiek.

A diákok ellátogatnak a Parlamentbe, a Jövő Házába, a Csodák Palotájába, a Tropicariumba, a Néprajzi, a Mezőgazdasági, a Közlekedési illetve a Természettudományi Múzeumba.

A Táncsics Alapítvány szervezésében a Hungexpo B pavilonjában pedig többek között LL Junior, Peller Anna, Várkonyi Attila és Kiki lép fel előttük.

Lamperth Mónika elmondta: a fellépők néhány éve ugyanolyan egyszerű fiúk és lányok voltak, mint a közönség, de kaptak egy esélyt és keményen megdolgoztak azért, hogy azt sikerre váltsák.

A politikus megjegyezte, szeretné, ha a gyerekek azt a gondolatot vinnék el magukkal, hogy mindenkinek jár egy esély és ezért meg kell dolgozni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását