2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kolonics természetes halállal halt

Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus halálát szívtágulattal járó szívizombetegség, a bal szívfél heveny elégtelensége okozta - erősítette meg a Népszabadság értesülését az MTI érdeklődésére Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) el
2008. december 17. szerda 10:55 - Hírextra
"Kedden késő este tájékoztatott Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány, hogy elkészült a hosszú, rendkívül részletes orvosszakértői jelentés, amelynek ez a lényege" - mondta az MKKSZ vezetője, hozzátéve, hogy tudomása szerint a BRFK szerdán vagy csütörtökön hozza nyilvánosságra az anyagot.

Az újság azt közölte, hogy a jelentés elkészültét öt vizsgálat előzte meg, ezt Baráth is megerősítette.
"Ezek között volt a bécsi doppinglaboratóriumban elvégzett is, amely negatív eredményt hozott. Bár közülünk senki nem kételkedett ebben, azért mégis megnyugvást jelent számunkra, hiszen Kolonics Gyuri tiszta életű sportember volt" - fogalmazott. "Ezzel az ügy lezárult. A vizsgálat azért tartott ilyen sokáig, mert a rendőrség illetékesei nagyon alaposan és körültekintően jártak el, mindent kontrolláltak."

Kolonics György július 15-én, edzés közben hunyt el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását