2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Négy férfit állítottak elő nemi erőszak miatt

Négy férfit állított elő a rendőrség, akik összefüggésbe hozhatók egy 21 éves amerikai lány megerőszakolásával és brutális bántalmazásával a fővárosban, a IX. kerületi Köztelek parkban - olvasható rendőrség honlapjára pénteken feltett közleményben.
2008. december 12. péntek 15:40 - Hírextra
A bűncselekményt múlt vasárnap éjjel követték el, a nyomozók még az éjszaka folyamán előállítottak egy férfit, majd csütörtökön másik hármat, akik összefüggésbe hozhatók a bűncselekménnyel.

A tájékoztatás szerint a rendőrök helyszíni szemlét végeztek, nagy mennyiségű nyomot rögzítettek, adatokat és információkat gyűjtöttek. Meghallgatták a környéken dolgozó taxisofőröket és az éjszakai buszjáratok sofőrjeit, elemezték és értékelték a bűncselekmény környezetében található biztonsági rendszerek által rögzített felvételeket, illetve a VIII. kerületi térfigyelő rendszer képeit.

A BRFK IX. kerületi rendőrkapitánysága egyelőre ismeretlen tettes ellen folytat eljárást erőszakos közösülés megalapozott gyanúja miatt.

A helyszínen rögzített nyomok szakértői elemzése folyamatban van, a kihallgatásokra az igazságügyi orvos szakértő, a szerológus- és DNS-szakértői vélemények ismeretében, a körülményeket értékelve kerülhet sor .

A rendőrség továbbra is várja azok jelentkezését, akik bármilyen információval rendelkeznek a bűncselekmény körülményeivel kapcsolatban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását