2024. május 7. - Gizella

Még ha esetleg Overdose-al csempészett volna...

High-tech helyett "lótech" módon, lovaskocsin próbált kicsempészni szekérderéknyi cigarettát Romániából Ukrajnába egy férfi, de - hogy, hogy nem - sikertelenül. Azután még menekülni is kezdett...
2008. december 7. vasárnap 08:07 - Hírextra
A merész csempész szekerén csaknem 100 ezer doboz cigaretta volt, a vámosoknak pedig könnyű dolga. Az lett volna csoda, ha nem szúr nekik szemet az egyszerűen csupán letakart szállítmány. Miután a - ki tudja miben reménykedő - csempész lebukott, menekülésre fogta a dolgot, ám két lóerős járművével nem sokáig tartott a rendőrségi hajsza.

"Általában a csempészek egyre körmönfontabb módszerekkel próbálkoznak. Ez az eset kivétel. A leggyorsabb autóink vannak, még soha senki sem nyert egérutat előlünk. Ha a cigarettás szekeresnek a legkiválóbb versenylovak húzták volna a kocsiját, akkor sem menekülhetett volna el" - idézte az Ananova brit hírszolgálat a román határrendőrség szóvivőjét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását