2024. május 7. - Gizella

Elmarad a krikett BL?

A szerda este Mumbaiban történt merényletsorozat miatt az indiai szervezők bejelentették, hogy nem rendezik meg decemberben a Twenty20-as szabályrendszerű krikett Bajnokok Ligája-tornát.
2008. november 27. csütörtök 12:56 - Hírextra
A sportág 2003-ban megjelent, rövidített változatában most rendeztek volna először BL-t, ám a több mint száz halottat követelő lövöldözések miatt a szervezők a sportág vezetőivel és az érdekeltekkel közösen a halasztás mellett maradtak.

A 6 millió dollár összedíjazású viadalon öt ország nyolc csapata vett volna részt, s a mérkőzéseket három városban - többek között Mumbaiban - rendezték volna meg. Az új időpontról decemberben döntenek.

Szerdán India pénzügyi központjában, Mahárástra szövetségi állam fővárosában este fél tíz után ért összehangolt támadás két luxusszállodát, a Tádzs Mahalt és az Oberoit, kórházakat, a Csatrapati Sivadzsi főpályaudvart, a patinás Café Leopold éttermet, egy rendőrkapitányságot és egy zsidó szervezet székházát. Hivatalos adatok szerint a kalasnyikovokkal és gránátokkal felfegyverzett támadók legalább 101 embert megöltek és 314-et megsebesítettek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását