2024. április 30. - Katalin, Kitti

Kajak-kenu: olimpiai és világbajnoki érmesek találkoztak

A nyolcasra végződő évszámok olimpiai és világbajnoki érmes kajakosai és kenusai találkoztak egymással szombaton, Budapesten, hogy az egykori sikereket közösen elevenítsék fel.
2008. november 22. szombat 21:05 - Hírextra
A sportági szövetség (MKKSZ) tavaly indította útjára az évfordulós vacsorákat.
A mostani összejövetelen jelen volt többek között Gyulay Zsolt, az 1988-as szöuli nyári játékok kétszeres bajnoka, aki - az MKKSZ tájékoztatása szerint - elmondta, ha manapság önbizalomhiányban szenved, megnézi a húsz évvel ezelőtti győzelmeiről készült felvételeket.

Vaskuti István az 1978-as belgrádi világbajnokságon történtekről beszélt, majd - már a mához kanyarodva - arról, hogy javaslatára a nemzetközi szövetség fontolgatja, ismét a síkvízi programba iktatja a 10 ezer méteres versenyeket. Az esten megjelent maratoni világbajnokok, Csabai Edvin és Györe Attila ezzel kapcsolatban azt mondták, ha az újítás gyorsan megtörténik, még ők is feltűnhetnek síkvízi viadalokon.

Az estet Baráth Etele, az MKKSZ elnöke nyitotta meg, egyben arra buzdította az ünneplőket, hogy az alkalmat kihasználva egymás között is vitassák meg, ki lenne a megfelelő jelölt a szövetségi kapitányi posztra. Az MKKSZ a vonatkozó pályázatokat a jövő héten írja ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását