2024. május 2. - Zsigmond

Módosító indítvány kulturális és sporttámogatásra

A székesfehérvári Vörösmarty Színház és az A csoportos jégkorongozók világbajnoki felkészülésének plusztámogatására nyújtott be Gógl Árpáddal (Fidesz) közös módosító indítványt Cser-Palkovics András. Erről a fideszes országgyűlési képviselő pénteken beszé
2008. november 21. péntek 18:24 - Hírextra
A Vörösmarty Színháznak 50 millió forint támogatásnövekedést javasoltak a honatyák, mivel a csaknem egymilliárd forintos költségvetésből gazdálkodó intézmény évek óta jelentős forráshiánnyal küzd - mondta a politikus.

A jégkorongozók A csoportos világbajnokságra való felkészülésének támogatását és az utánpótlás-nevelés segítését pedig azért szorgalmazzák, mert a felkészülés központi műhelye a székesfehérvári Alba Volán csapatánál van.

A plusztámogatások forrásaként Cser-Palkovics András szerint azt a pénzt lehetne felhasználni, amit a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs és PR-célra szánt, és ami véleménye szerint "jobb célokat szolgálna", ha a parlament igent mondana javaslatukra.

A politikus arra kérte a Fejér megyei országgyűlési képviselőket, hogy támogassák a módosító indítványt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását