2024. május 14. - Bonifác

Több baleset a köd miatt

A köd és a nyálkás, csúszós út miatt megsokasodtak az elmúlt hétvégén a közúti közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, volt olyan nap, hogy tucatnál is több autó tört össze, halálos baleset viszont nem történt - összegezte a hétvége statiszti
2008. november 17. hétfő 16:30 - Hírextra
Az elmúlt három napban történt személyi sérüléssel járó közúti balesetek többségénél a megváltozott időjárási viszonyok figyelmen kívül hagyása játszott elsődleges szerepet - tájékoztatott Dobi Tamás.
Az M3-as autópálya borsodi szakaszán történt tömeges balesetben ketten sérültek meg, tizenhárom autó csúszott egymásba, a kár meghaladja a 20 millió forintot szerepet.

A ködös, esős időjárás és a figyelmetlen vezetés okozott egy másik balesetet is Vámosújfalunál, ahol egy gyalogos sérült meg.

Dobi Tamás elmondta: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében október végéig 827 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ez öt százalékkal kevesebb, mint az előző esztendő ugyanezen időszakában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását