2024. június 16. - Jusztin

Aschenbrenner nyerte a prológot

Aschenbrenner György nyerte prológot a Mecsek-ralin, az ob hetedik, utolsó futamán.A Pécs Plaza parkolójában több ezer néző előtt lebonyolított viadalon Tagai Tamás lett a második, Turán Frigyes pedig a harmadik. A prológ eredménye nem számít be az összet
2008. november 7. péntek 21:33 - Hírextra
Az "igazi" száguldás szombaton reggel 7:58 órakor kezdődik; ezen a napon összesen hat gyorsasági szakaszt bonyolítanak le, melyek össztávja 98,06 km. Vasárnap újabb hat mért szakasszal (68,12 km) fejeződik be a viadal.

A teljes táv 563,85 km, a versenyre több mint száz páros nevezett.A Mecsek-rali vasárnap, várhatóan kora délután fejeződik be. Addigra dől el, hogy Spitzmüller Csaba vagy Turán Frigyes nyeri-e az abszolút bajnoki címet. A Mitsubishi Lancer WRC-t irányító Spitzmüller 120, míg az ezúttal Mitsubishi Lancer EVO-val versenyző Turán 111 pontot gyűjtött eddig.

A címvédő Benik Balázs már nem tud beleszólni a versengésbe, mivel a Ford Focus WRC-vel szereplő pilótának csak 85 pontja van. Turánnak mindenesetre gondot okozhat, hogy - a szervezőktől kapott tájékoztatás szerint - nem a megszokott Peugeot 307-es WRC-vel rajtol, hanem Mitsubishivel próbál szerencsét az idényzáró viadalon.Tavaly és tavalyelőtt Benik diadalmaskodott a Mecsek környéki hagyományos száguldáson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását