2024. május 4. - Mónika, Flórián

Házi őrizetben a zsaroló újságíró

Zsarolás miatt folytat eljárást a rendőrség egy újságíróval szemben, akit társával együtt házi őrizetbe helyezett ma a bíróság - tudta meg a HavariaPress.
2008. október 31. péntek 20:25 - Hírextra
A két gyanúsítottal - egy 36 és egy 35 éves férfival - szemben, a napokban indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság zsarolás miatt. A hírügynökség úgy tudja, hogy a gyanúsítottak egyike egy internetes hírportál bűnügyi újságírója. A portál főszerkesztője elmondta, hogy szerzőjüket valóban nem tudja elérni napok óta, bár több munka is várna rá. A bíróság a rendőrség bizonyítékait megalapozottnak találta, de a férfi rendezett családi körülményeire tekintettel, nem helyezte előzetes letartóztatásba, hanem házi őrizetét rendelte el pénteken.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. november 6. 06:04
Ez csak gyanu.Ha tényleg komoly lenne,lecsuknák!
bubuka
2008. november 1. 10:44
Csákány Tibor - nevezzük nevén - legendás alakja a magyar sajtónak. Ő a Kék-Fény kirúgott főszerkesztője, aki bevitte a bűnöző, egykori rabtársat a börtönbe Kaiserhez úgy, hogy MTV alkalmazottnak tüntették fel a sz**házi bűnözőt. Majd az "Egymásért, egy másért" kiemelkedően önhasznú alapítvány "sajtófőnöke" és milliókkal támogatottja lett, sok-sok pénzt kapott a csempészett élelmiszerek árából, hogy filmet forgathasson. Jelenleg a STOP.hu csapatát erősíti, vagy gyengíti, ki tudja...? Erős szálak fűzik egyes alvilági körökhöz, és az APEH adóslistán is előkelő helyet foglal el. (cca. 20 millió forint körüli összeg) Most meg, ez a zsarolás. Kíváncsi vagyok, melyik sajtóorgánum fogja ismét alkalmazni, ha majd ismét közlekedik szabadon, és nem naponta kétszer veszi elő a személyi igazolványát a rendőröknek, a kapuban!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását