2024. május 2. - Zsigmond

Gyerekek raboltak

Egy délután alatt három bűncselekményt is elkövettek Miskolcon azok a fiatal fiúk, akikről elfogásuk után kiderült, hogy még további lopásokkal is alaposan gyanúsíthatóak - mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa cs
2008. október 30. csütörtök 17:47 - Hírextra
Dobi Tamás közölte: a Stadion utcában egy miskolci nőt négy gyermek megtámadott. A menekülő elkövetők egyikét sikerült egy járókelőnek elkapnia, a többiek elfutottak. Az intézkedés során az is bebizonyosodott, hogy a "visszatartott" fiú még csak nyolcéves.

Azt is elmondta, hogy az adatok szerint a rablók által kiszemelt nő miután leszállt a villamosról, arra lett figyelmes, négy gyermek gyanúsan szorosan követi őt. A fiatal fiúk kitépték a kezéből a táskáját, s mivel közben meglökték, a földre esett. Ezt követően segítségért kiabált, így egy közelben lévő férfinak sikerült elkapnia az egyik támadót.

A helyszín közelében egyébként nem sokkal korábban egy másik nőt is megtámadott a négy gyerek. Sőt egy harmadik sértettől csak azért nem sikerült elvenniük a nála lévő értékeket, mert az őt követő és gyanússá vált fiatalok láttán szorosan magához szorította a csomagját.

Dobi Tamás arról is beszámolt, hogy a rendőröknek még aznap sikerült elfogniuk a másik három gyanúsítottat, két 11 éves gyermekkorút és egy 14 éves fiatalkorú fiút, akik szintén elismerték tettüket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását