2024. május 10. - Ármin, Pálma

Jól járható a belváros

Szinte hétvégi a forgalom Budapest belvárosában csütörtök délelőtt, még a máskor forgalmas, túlzsúfolt főutak is jól járhatóak az MTI tudósítóinak tapasztalata szerint, annak ellenére, hogy a NATO miniszteri találkozója miatt kiterjedt forgalmi korlátozás
2008. október 9. csütörtök 12:00 - Hírextra
Az Alagútban és a Lánchídon, valamint a József Attila utcában - azaz a találkozó környékén -, ahol máskor délelőttönként csak lépésben lehet autózni -, a délelőtti órákban jól lehetett haladni volt, a taxisofőrök szerint szinte kiürült a város a NATO-találkozóval kapcsolatban megjelent, forgalmi káoszt jósoló hírek miatt.

A találkozóra több mint háromszáz újságíró regisztrálta magát a NATO weboldalán. Az újságírók "főhadiszállása" a Sofitel hotel. A délelőtti órákban mintegy 100 újságíró foglalta már el a helyét a sajtóteremben, ahol külön csatornán nézhetik például a Parlament előtt 11 órakor kezdődött ünnepséget. Ezen az afganisztáni magyar tartományi újjáépítési csoportban dolgozó magyar katonák most hazatért váltóegységét köszönti a NATO főtitkára és a honvédelmi miniszter.

A hivatalos programokra csak a fotósokat és az operatőröket viszik át a Marriott hotelbe - ahol a miniszterek tanácskoznak majd -, hogy néhány felvételt készítsenek, az újságírók a programok nyilvános részét csak a zártláncú tévéhálózaton követhetik figyelemmel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását