2024. május 14. - Bonifác

Izgasd a lábfejét!

Rengeteg férfiről tudjuk, hogy megszállottjai a szép női lábnak. Ettől még nem kell rögtön a fétisre gondolni, de az sem lenne baj. Ha belegondolunk, milyen lehet egy másik ember lábát a szánkba venni, talán elsőre undorodunk. Mert hát egész nap egy cipőb
2008. október 9. csütörtök 11:15 - Hírextra
Vannak extrém esetek, ízlések (van, aki a piszkos, van, aki az óriási lábméretre bukik), de itt most arról kapsz gyakorlati tippeket, hogyan tedd szexuális játékszerré ezt a testrészt! A kellemetlenségek elkerülése végett most vegyük kizárólag a teljesen tiszta, érintetlen lábakat. Ha nem vagy lelkes, hogy bevedd a szádba, nem kell ezzel kezdened. Haladj apró lépésekben!

Fesd ki a körmeit!

Bizony, bármilyen bizarrul hangzik is, tény, hogy ez az előjáték-forma beindítja a nőket! Az, hogy látja, a pasi minden erejével a festésre koncentrál, bevadítja őket! Sajnos meg kell várni, hogy megszáradjon, szex előtt!

Krémezz!

Kenj egy kis testápolót a tenyeredbe, dörzsöld össze, és csak ezután fogj hozzá a masszázshoz! A lábujjaktól a bokáig, majd vissza. A végén pedig minden egyes ujjacskát, külön! Utána jöhet a talp, és máris ellazult a kedvesed. Te pedig kiderítheted, mennyire csiklandós ez a területet!

Kapd be!

Lehet, hogy soha többet nem csinálod, de szerintem mindent ki kell próbálni az életben! Kezdetnek csókolgasd, puszilgasd, és a legpuhább pontokon nyalogasd! Így haladva szépen, lassan vedd be a szádba! Váltogathatod a lábakat, a lényeg: ne harapj!

Hatolj be!

Ennek az elején is használj valamilyen olajat, és a lábfej különböző pontjaira koncentrálj! A hüvelykujjaddal körkörös mozgást végezz a sarkadtól a lábujjakig, és minden egyes ujjpercet nyomd meg! Szorítsd ökölbe a kezed, és így nyomd a talpára. Mindegyik lábon, külön, külön. Zárd simogatással, hogy kitaposd az utat a saroktól a lábujjig!

69

igen, van még valami, a legextrémebb! Próbáljátok ki a 69-et úgy, hogy nem egymás nemi szerveivel néztek szembe, hanem lábaival!

Néha az emberre rátör, hogy kipróbálna valami mást, valami szokatlant! Az ilyen esetekre lett kitalálva ez a néhány tipp. Ha játékos kedvetekben vagytok, élvezzetek! Középpontban a láb!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását