2024. május 9. - Gergely

52 káromkodás 5 perc alatt

Az angol labdarúgásban már sok minden megtörtént, azonban Joe Kinnear, a Newcastle United ideiglenesen, október végéig kinevezett menedzsere vélhetően minden korábbi botrányon túltett, amikor sajtótájékoztatóján durva stílusban támadt az újságírókra.
2008. október 4. szombat 11:04 - Hírextra
A Szarkák menedzsere első sajtótájékoztatóján azonnal nekiesett az újságíróknak, felróva nekik, hogy el akarják lehetetleníteni, és máris rossz színben tüntetik fel.

Az ír szakvezető a Mirror munkatársát alpári stílusban szidalmazta, ugyanis a lap hozta nyilvánosságra, hogy első munkanapján azonnal pihenőt adott a kiesőhelyen álló csapat játékosainak.

"Semmi köze ehhez. Mégis mi a fenét képzel maga?" - mondta az edző a magát megvédeni próbáló újságírónak.

A Newcastle edzője keresetlen szavakkal illette a Daily Express újságíróját is, és azokat a korábbi játékosokat sem kímélte, akik megkérdőjelezték alkalmasságát az edzői posztra. A 62 éves Kinnear ugyanis az elmúlt négy évben nem dolgozott edzőként.

Öt perc alatt összesen 52 csúnya szót használt a szakvezető, és kijelentette, soha többet nem tart sajtótájékoztatót. A tájékoztató leírt változatát elolvashatják a Mirror honlapján.

2006 decemberében Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere használt csúnya szavakat a Sky riporterének nyilatkozva. A skót szakvezető kifakadása is szerepel a Mirror Amikor az edzők megőrülnek című összeállításában.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását