2024. május 5. - Györgyi

Zene betegeknek, időseknek

Különleges zenei esten köszöntötték a debreceni III. számú belgyógyászati klinika betegeit szerda este az idősek világnapján: Zeher Margit és Bakó Gyula professzorok támogatásával az egyetem orvostanhallgatói és a klinika Lelkesek nevű betegkórusának idős
2008. október 1. szerda 21:45 - Hírextra
A jótékonysági est a III. számú belgyógyászati klinika és annak geriátria tanszéke, az Általános Orvostudományi Kar Bibliakör nevű ökomenikus, keresztény diákcsoportja és az egyetem hallgatói önkormányzata közös szervezésében valósult meg - mondta.

Az idősek és betegek iránti szolidaritást erősíti, hogy a fiatal, leendő doktorok zenei műsorában a klinika Lelkesek nevű betegkórusának idős tagjai is részt vettek - tette hozzá Molnár László.

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum (DEOEC) hallgatói az idősek világnapja alkalmából rendezett zenei estjük mellett korábban már számos alkalommal, például Mikulás, karácsony, anyák napja és a betegek világnapja alkalmából is tartottak hasonló programokat - közölte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását