2024. május 5. - Györgyi

Megemelt példányszámmal ünnepel a Metropol

Hatszázezer példányban jelenik meg szerdán a lap tizedik születésnapja alkalmából a Metropol - tájékoztatta az ingyenes hírújság kiadója hétfőn az MTI-t.
2008. szeptember 22. hétfő 10:33 - Hírextra
Rubos Krisztina marketingigazgató közlése szerint "jelkép és tradíció" is a megemelt példányszám, amellyel minden kerek évfordulón jelentkeznek; hozzátette, hogy ilyenkor is mindig elfogy a lap.

Az MTI kérdésére úgy nyilatkozott: hosszú távú terveik között szerepel a példányszám emelése, valamint az is, hogy újabb településeken legyen elérhető a Budapesttel együtt éppen két tucat városban terjesztett újság.

Közleményükben kiemelték: az 1998. szeptember 7-e óta megjelenő, a nevét Metróról egy hónapja megváltoztató Metropol Magyarország legnagyobb, 340 ezer példányban megjelenő ingyenes napilapja.

Mint írták, az újság annak a nemzetközi lapcsoportnak a tagja, amely 13 év alatt a világ legnagyobb globális napilapjává nőtte ki magát, és valamennyi országban piacvezetővé vált a példányszám, az olvasottság vagy éppen a reklámbevétel terén.

A lapnak hétköznap hetven kiadása jelenik meg Európa, Észak- és Dél-Amerika, valamint Ázsia összesen száz nagyvárosában, különböző neveken. Tavalyi mérések szerint a 23 milliós nemzetközi olvasótáborból mintegy 700 ezren Magyarországon forgatják a lapot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását