2024. május 6. - Ivett, Frida

Reagálás a TV ügyvédjére

Veres János pénzügyminiszter utasította Szikora Jánost, az Adó- és Pénzügyi Hivatal elnökét: indítson vizsgálatot a Magyar Televízió A TV ügyvédje című műsora hétfő esti adásában elhangzottak alapján.
2008. szeptember 10. szerda 10:17 - Hírextra
Függetlenül attól, hogy A TV ügyvédje által ismertetett konkrét cégfantomizálási ügyek adójogi szempontból elévültek, az államigazgatás, a szabályozás, a szigorúbb és hatékonyabb adóellenőrzés érdekében fontos az alkalmazott módszerek részletes feltárása.

Az elmúlt években számos tekintetben változtak az adó és egyéb jogszabályok, hogy megnehezítsék a hasonló jellegű visszaéléseket. A pénzügyminiszter a vizsgálat megállapításaitól azt várja, hogy azok segítséget nyújtanak a feketegazdaság elleni harc további intézkedéseinek előkészítésében.

A pénzügyminiszter arra is választ kíván kapni, hogy az adásban említett, illetve az ahhoz kapcsolódó egyéb módszerek mennyiben járultak hozzá a közpénzek be nem fizetéséhez, az adófizetők megkárosításához
Forrás: Pénzügyminisztérium Sajtó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását