2024. május 3. - Tímea, Irma

Kolompár Orbán, az ÖCO elnökének közleménye

A 2008. szeptember 10-i Magyar Nemzetben megjelent személyemmel kapcsolatos cikkre az alábbiakról tájékoztatom a széles körű közvéleményt.
2008. szeptember 10. szerda 16:08 - Hírextra
A Magyar Nemzet mindazon állítása, hogy a kiskunmajsai szervezet nem tud a hasábjain közölt összeggel elszámolni, nem felel meg a valóságnak, ezért visszautasítom a valótlan vádakat.
OCÖ-s elnökségem során sokszor vádoltak meg, jelentettek fel politikai riválisaim, akiknek nem tetszik a hazai cigányságért tett következetes kiállásom a szélsőségekkel szemben. Az eljárásokat a hatóság bűncselekmény hiányában rendre megszüntette.
Felvetődnek bennem az alábbi kérdések:
- Vajon kinek áll érdekében félreállítani engem, a szélsőségekkel vívott igazságos harcom miatt?
- Vajon a Magyar Nemzet miért a nagygyűlés és békemenet bejelentését követő napon közölte címoldalán a személyemet lejárató cikkét?
- Vajon a cikkel meg akarják akadályozni a körvonalazódó széles roma társadalmi összefogást?
Engem nem lehet megfélemlíteni, eltántorítani, a cigányságért folytatott harcomban! Ezért megerősítem, hogy szeptember 20-án az MCF Választási Szövetség, a Lungo Drom józanabbul gondolkodó szervezeteivel és a cigányságért kiállókkal közösen megtartja nagygyűlésesét, békemenetét, a szélsőségek és a cigányságot ért támadások ellen.

Budapest, 2008. szeptember 10.

Kolompár Orbán
elnök
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását