2024. május 2. - Zsigmond

Britney Spears nyitja meg az MTV zenei díjkiosztó gálát

Britney Spears nyitja meg az MTV zenei televízió éves díjkiosztó gálaestjét, tavalyi botrányos fellépése ellenére. Van Toffler, az MTV elnöke a hír bejelentésekor úgy fogalmazott, hogy ezúttal nem egy előadásról lesz szó, hanem valami "mulatságos és várat
2008. szeptember 4. csütörtök 18:33 - Hírextra
A "váratlan" jelző talán a legfinomabb megfogalmazása annak, amit az egzaltált sztárénekes művelt a tavalyi gálán, amikor kínosan összeszedetlenül botladozta végig a színpadon a Gimme More című slágert.

Spears azonban közleményében tudatta, hogy igenis várja már, hogy az MTV-gála pódiumáról köszönthesse ismét rajongóit, egyébként meg hogyan lehetne nélküle elképzelni a zenei díjak kiosztásának 25. évfordulóját.

Az MTV vezetője úgy fogalmazott, hogy "az emberek szurkolnak Britney-nek és a sztár már tényleg kilábalóban van". Emellett a díjakban is érdekelt, hiszen három jelölést is kapott, s Toffler szerint ez a szép évforduló Britney éve lehet, akinek karrierje úgy összefonódott a csatornával.

Az MTV zenei díjkiosztó gála az évek során sok fénypontját köszönhette az énekesnőnek: a Madonnával váltott csóktól a tekergő kígyós produkcióig.

Az utóbbi hónapokban Spears új albumán dolgozott, és kiegyensúlyozottá vált. (Igaz, hogy a bírósággal még mindig gyürkőzik: szerdán éppen elutasították egy kérelmét, hogy tekintsenek el egy korábbi jogosítvány nélküli vezetése miatti felelősségre vonástól.)

A gyámsági jogokat továbbra is apja gyakorolja felette, mind a személyes, mind munkaügyekben.
Még az is előfordulhat, hogy nem csak Britney lesz az egyetlen "zűrös" sztárvendég, ugyanis a csatorna elnöke megemlítette, hogy Michael Jackson részvételéről is tárgyalnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását