2024. május 3. - Tímea, Irma

Emrich marad a német női kézisek edzője

A Német Kézilabda Szövetség (DHB) 2012 augusztus végéig meghosszabbította a női válogatott szövetségi kapitányának szerződését, annak ellenére, hogy Armin Emrich gárdája az utolsó helyen végzett a magyar érdekeltségű csoportban a pekingi olimpián.
2008. augusztus 17. vasárnap 17:46 - Hírextra
"Az elnökség már az ötkarikás játékok előtt úgy határozott, hogy meghosszabbítja a szakvezető szerződését, miután a legjobb eredményeket értük el a világ-, és Európa-bajnokságokon, valamint tizenkét év szünet után újra kijutottunk az olimpiára. Úgy érezzük, hogy pozitívak a kilátásaink" - indokolta a döntést Horst Bredemeier, a DHB alelnöke.

A német női válogatott egy győzelemmel és négy vereséggel, csoportjában az utolsó helyen zárta a pekingi játékokat, és nem jutott a legjobb nyolc közé.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását