2024. május 3. - Tímea, Irma

Tolvajok vitték el a sínt

Felszedték a lillafüredi kisvasút szárnyvonalának síneit és váltóit több méter hosszon az elmúlt napokban; a tolvajokat elfogták - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2008. augusztus 9. szombat 10:36 - Hírextra

A Miskolci Rendőrkapitányságra először augusztus 1-jén érkezett bejelentés arról, hogy a Mahócás és a Csanyik-völgyi állomás közötti erdei vasúti szakaszon ismeretlenek kompletten felszedtek és elvittek síneket, váltókat, amelyek értéke mintegy ötmillió forint - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitányság szóvivője. Hozzátette: augusztus 6-án ugyanerről a szakaszról 1,5 millió, míg 7-én 250 ezer forint értékben szedtek fel síneket. A bűncselekményeket mindig éjjel követték el, és mindhárom esetben oxigénnel vágták le a síndarabokat.
    

A rendőrök augusztus 8-én éjjel csaptak le a tolvajokra, akik újabb méterekkel akarták megrövidíteni a vasúti pályát. Négy alacskai férfit vettek őrizetbe, és megtalálták az ellopott síndarabokat is - közölte a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását