2024. május 6. - Ivett, Frida

242 millióba kerül augusztus 20

Egy három cég alkotta konzorcium nyerte az augusztus 20-i ünnepségek lebonyolítására meghirdetett, nyílt közbeszerzési pályázatot. 241,6 millió forintért szervezi meg az ünnepségeket, köztük a tűzijátékot, a zászlófelvonást és a tisztavatást.
2008. július 12. szombat 07:53 - Hírextra
Egy három cég alkotta konzorcium nyerte az augusztus 20-i ünnepségek lebonyolítására meghirdetett, nyílt közbeszerzési pályázatot. A Pyro-Ker 2000 Kft., az Omega Trading Kft., valamint a Privatex-Pyro hungary Kft. nettó 241,6 millió forintért vállalta a feladatot. Ezért az összegért biztosítják a tűzijátékot, a zászlófelvonás és a tisztavatás megszervezését, valamint néhány, korábban soha nem látott programelemet. Erről részletes információt csak a szerződéskötés után lehet tudni, amit 8 napon belül írnak alá - közölte Daróczi Dávid pénteki tájékoztatóján.

Tavaly nettó 251 millióba kerültek az államalapítási ünnepségek, de akkor már 19-én is voltak programok - emlékeztetett a kormányszóvivő.

A pályázati kiírásra egyébként három ajánlat érkezett összesen. A most lezárult tender nem csak az augusztus 20-i rendezvényekre szólt, hanem egy keretszerződést is biztosít az év végéig -vagy a 75 milliós keretösszeg kimerüléséig- más, országos jelentőségű események megrendezésére - mondta Daróczi Dávid. Ilyen volt eddig a Szűréssel az Életért Program, vagy a május elsejei rendezvények.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását