2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Legyőzték Orbánt

Divós Katalin 67,85 méterrel nyerte a női kalapácsvetést a Veszprémben zajló atlétikai Balaton bajnokság első napján, s ezzel megelőzte az olimpiai induló Orbán Évát, aki nemrég tért haza az Egyesült Államokból.
2008. július 5. szombat 23:55 - Hírextra
Az idén 70,18 méterig jutó Orbán legjobb dobása - Mérei László szakmai igazgató tájékoztatása szerint - ezúttal 66,52 méter volt, s ezzel csak a harmadik helyen végzett. A második Nickl Vanda lett, 66,85-tel.

A kavargó szélben trendezett viadalon Kiss Dániel 110 gáton futott jól: a megengedettnél picit nagyobb hátszélben (+2,1m m/mp) rendezett döntőben 13.67 mp-cel ért célba, majd Palágyi Gergellyel, legnagyobb hazai riválisával még egyszer rajthoz állt, s ekkor már szabályos körülmények között 13.76-nál állt meg az óra, míg vetélytársa 13.85-t futott.

Női távolban idei legjobbjával, 6,30 méterrel nyert Vaszi Tünde, míg a második helyet Ajkler Zita szerezte meg 6,28-cal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását