2024. május 3. - Tímea, Irma

Koemannak a holland-olasz meccs volt eddig a kedvence

Az Európa-bajnokság eddigi mérkőzései közül érthetően a 3-0-lal végződött Hollandia-Olaszország tetszett leginkább Erwin Koemannak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A válogatott kapitányi karszalagját viselő Gera Zoltán klubváltását
2008. június 12. csütörtök 16:15 - Hírextra
 "Ez a meccs csodás játékot hozott, nem csupán azért tetszett, mert nagy sikernek tartom győzelmünket a világbajnok ellen" - nyilatkozta a holland tréner a magyar szövetség (MLSZ) honlapján.

Ami a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba sorsolt portugálokat és svédeket illeti, a szakvezető kifejtette, hogy a jövő őszi kvalifikációs meccsig a portugál csapat nyilván részben átalakul, ráadásul már nem Luis Felipe Scolari ül majd a kispadon, ezzel együtt remek együttest alkotnak, fantasztikusan kreatív futballistákkal. Koeman a svéd gárdából Zlatan Ibrahimovic és Henrik Larsson kiváló játékát emelte ki.

A magyar kapitány szerdán Genfben a portugál-cseh találkozót látta, szombaton Innsbruckban a svéd-spanyol derbit tekinti meg, míg vasárnap Bázelben a Svájc-Portugália találkozón lesz jelen.

A válogatott kapitányi karszalagját viselő Gera Zoltán klubváltását Koeman jó döntésnek tartja, mert mint kifejtette:

"A Fulham várhatóan erősebb csapat lesz, mint a West Bromwich Albion. Az a fontos, hogy Zoli rendszeresen játsszon!"
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását